Elias douche handdoek 70x140cm.

Prijs op aanvraag
Elias douchelaken 70*140cm, 500 gr/m2 en 100% katoen. Beschikbaar in diverse kleuren en goed te gebruiken als promotieartikel. Ideaal om te laten borduren met een eigen logo om vervolgens uw klanten, medewerkers of overige relaties blij te maken met een e...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Douchehanddoek bedrukken met uw bedrijfsnaam

Bent u nog op zoek naar leuke manieren om uw bedrijf te promoten? Bij promotie.nl hebben wij allerlei leuke producten die wij kunnen bedrukken met uw bedrijfsnaam. Zo kunnen wij een douchehanddoek bedrukken met uw bedrijfsnaam erop. Een visitekaartje weggeven aan potentiële klanten werkt soms erg goed. Maar nadat een visitekaartje eenmaal gebruikt is wilt u natuurlijk ook dat deze klanten uw bedrijf niet vergeten. Een douchehanddoek is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw klanten, zakenpartners en medewerkers uw bedrijfsnaam niet snel zullen vergeten.

Een douchehanddoek is iets dat ook in het dagelijks leven erg handig is. Doordat een douchehanddoek regelmatig gebruikt wordt zal uw bedrijfsnaam regelmatig gezien worden. Promotie.nl heeft douchehanddoeken in allerlei kleuren. Zo kunt u de handdoek helemaal laten aanpassen aan uw bedrijf. Wij verwerken ook kleinere orders, voor als u slechts een kleine groep mensen een handdoek cadeau wilt doen.

Waarom een douchehanddoek bedrukken bij promotie.nl?

Een douchehanddoek bedrukken bij promotie.nl is niet alleen verstandig omdat wij erg scherpe prijzen hanteren. Naast onze scherpe prijzen vinden wij het ook erg belangrijk om producten van kwaliteit te leveren. Een douchehanddoek zal vaak gewassen moeten worden. De handdoek moet dus goed tegen de wasmachine kunnen. Wij vinden het belangrijk dat onze producten niet alleen uw logo laten zien, maar ook daadwerkelijk van hoge kwaliteit zijn. Bij ons bent u dus aan het juiste adres als u uw klanten, collega’s of relaties echt blij wilt maken.

Naast handdoeken verkopen wij nog veel meer producten die u kunt gebruiken bij de promotie van uw bedrijf. Wij hebben producten voor elke doelgroep. Richt u zich vooral op ouders? Dan kunnen wij spelletjes voor u bedrukken. Wilt u iets geven aan uw medewerkers op het kantoor? Dan is een bedrukte usb stick misschien wel erg geschikt. Wij hebben alles in huis voor een goede promotie van uw bedrijf.