Mint, snoep en chocolade

Logo Cake

PRIJS OP AANVRAAG

Flowpack pepermunt

€0,04Excl. btw

Flowpack met een Mentos

€0,08Excl. btw

suikerstick

€0,09Excl. btw

Platte Lolly

€0,10Excl. btw

Druivensuikerrol 9

€0,11Excl. btw

Duo Pack pepermunt

€0,13Excl. btw

Dextro Energy Flowpack

€0,13Excl. btw

Druivensuikerrol 12

€0,13Excl. btw

Vierkant napolitain

€0,15Excl. btw

Snoep, mint en chocola

Snoep, mint en chocola zijn leuke artikelen om te gebruiken voor op beurzen en als promotie. Zo hebben wij onder andere rolletjes pepermunt, marsrepen, snickers, lolly’s maar ook snoeppotten en nog veel meer. Alle artikelen zijn uiteraard te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze.

Een geheel eigen ontwerp is natuurlijk ook mogelijk neem daarvoor even telefonische contact met ons op of u kunt een mail sturen met het voorbeeld.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de pepermunt & snoepgoed producten van de producten is er één mogelijkheid en dat is tampondruk. bij de snoeppotten is het eventueel ook mogelijk om gebruik te maken van transferdruk. Graveren is ook mogelijk, hiervoor dient het product van metaal te zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de snoep, mint en chocola verpakkingen te bedrukken met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.