Fidget Spinner Rage 2017

€1,95 Excl. btw
Fidget spinner

De Rage van 2017 ( leverbaar incl.bedrukking van half juni)
Een fidget hand spinner is een handzaam object dat dankzij de lagers gemakkelijk, soepel en gebalanceerd rond kan draaien in je hand. Dit ronddraaien geeft een rustgevend gev ...Meer informatie

Fidget Spinner Rage 2017 als promotieartikel
Maak de Fidget Spinner Rage 2017 persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Fidget Spinner Rage 2017” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen!
  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

 

 

Fidget spinner

De Rage van 2017 ( leverbaar incl.bedrukking van half juni)
Een fidget hand spinner is een handzaam object dat dankzij de lagers gemakkelijk, soepel en gebalanceerd rond kan draaien in je hand. Dit ronddraaien geeft een rustgevend gevoel, waardoor een fidget spinner goed werkt tegen stress en verveling. De fidget spinners zijn vaak van plastic, maar er zijn ook aluminium varianten. Naast de fidget spinners bestaan er ook fidget cubes tegen verveling. Deze friemelkubus bevat 6 zijden waarmee je kan spelen. Standaard kleuren rood, blauw, groen, geel of zwart. INCLUSIEF OPDRUK 1 KLEUR!!

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de fidget spinners zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen                                   

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Tags