Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop

A267-6130WH
€0,87 Excl. btw
Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop

Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop als promotieartikel
Maak de Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een a ...Meer informatie

Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop als promotieartikel
Maak de Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen!
  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:A267-6130WH

Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop

Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop als promotieartikel Maak de Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop persoonlijk door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van Flesje bronwater 330 ml met witte draaidop is er maar een mogelijkheid en dat is de tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

 

Tags