Hobby

GOODLOOKING 250 grams

PRIJS OP AANVRAAG

BIKELED ECO

PRIJS OP AANVRAAG

AIO

PRIJS OP AANVRAAG

Kunststof hobbymes

€0,23Excl. btw

Hobbymes

€0,29Excl. btw

Auto-en koelkastmagneet

€0,36Excl. btw

Hobbymes

€0,42Excl. btw

Fietswimpels

€0,45Excl. btw

Watergieter wit

€0,50Excl. btw

Libelle, groen

€0,52Excl. btw

Hoost uitschuifmes

€0,55Excl. btw

Highcut

€0,60Excl. btw

Parkeerschijf

€0,65Excl. btw

5-in-1 parkeerschijf

€0,65Excl. btw

Veiligheidslampje

€0,69Excl. btw

Tailor meetlint, wit

€0,74Excl. btw

Hobby en gereedschap

Hobby en gereedschap met uw logo bedrukt heeft een grote attentie waarde. Uw gift wordt immers ook in de vrije tijd van uw relatie gebruikt. Artikelen als een moderne LED zaklamp of een Victorinox zakmes zal zeker worden gewaardeerd. Iedereen en ook de niet klussers zullen blij zijn met de gereedschappen in onze collectie. Een rolmaat met uw logo is de gift die uw relatie zeker zal gebruiken. Auto materialen zoals telefoonhouders, telefoon laders en autolampen zult u in hier vinden. Een goed advies om tot de juiste keuze is belangrijk, maak een afspraak met ons en wij komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bedruk mogelijkheden

Wij bedrukken uw hobby artikelen en gereedschappen  met een tampon of zeefdruk. De mogelijkheden zijn onbeperkt van 1 tot een full colour opdruk. Uiteraard gebruiken wij milieu vriendelijke inkten zodat uw een volledig ecologisch zullen afleveren. Neem even contact op voor het juiste advies!

 

Offerte aanvragen

Bellen, 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.