Zaklampen

Lamp op voet

PRIJS OP AANVRAAG

Duo zaklamp

€0,98Excl. btw

Zaklamp

€1,39Excl. btw

Zaklamp

€1,39Excl. btw

COB zaklamp

€1,65Excl. btw

Tedy Light

€1,82Excl. btw

Tedy Light

€1,82Excl. btw

Lumie

€2,02Excl. btw

Zaklamp Luke

€2,05Excl. btw

Texas

€2,12Excl. btw

Comet zaklamp

€2,21Excl. btw

Lamp Robo

€2,30Excl. btw

Zaklampen

In deze categorie hebben wij allerlei soorten en maten zaklampen. Zo hebben wij Zaklampen met led verlichting maar ook zaklampen met verschillende functies zoals een flessenopener, blikopener, schaar, mes en vijl. De zaklampen zijn in elk formaat en kwaliteit verkrijgbaar. Uiteraard kunnen wij de zaklampen ook bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Een zaklamp bedrukt is altijd een waardevol relatiegeschenk en zal zeker worden gewaardeerd.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van uw zaklamp is er één mogelijkheid en dat is tampondruk. Ook is het mogelijk om de zaklampen te graveren en te etsen hiervoor dient het voorwerp van metaal te zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Het is bij diverse modellen tevens mogelijk om de zaklampen te bedrukken met een zelf gemaakt ontwerp,  graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.