Zakmessen & tools

SwissCard Classic

PRIJS OP AANVRAAG

Swisscard Quattro

PRIJS OP AANVRAAG

Victorinox walker zakmes

PRIJS OP AANVRAAG

Multitool in PU hoesje

€0,43Excl. btw

Hoost uitschuifmes

€0,46Excl. btw

Compacte multitool

€0,68Excl. btw

Schroevedraaier King

€2,03Excl. btw

zakmes Emmy

€2,20Excl. btw

Zakmessen en tools

Bij Promotie.nl hebben wij zakmessen voor hobby en vrije tijd te bieden. Het is een waardevol artikel voor bedrijfspromotie. De Zakmessen en tools kunnen ook goed worden gebruikt als promotieartikel. Ook kunnen de Zakmessen en tools  gebruikt worden voor relatiegeschenken.
Maak de zakmes en tool persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Zakmessen en tools  zijn leuk om te gebruiken als  relatiegeschenk. Tools van iedere kwaliteit en voor elke doelgroep.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of gravering.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken zijn er diverse mogelijkheden namelijk tampondruk en zeefdruk. Ook is het mogelijk om de zakmessen en tools te graveren of te etsen hiervoor dient het voorwerp van metaal te zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Het is bij diverse modellen tevens mogelijk om de zakmessen en tools te bedrukken met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.