Hygiene Multitool met trolleymunt

  • 2 - 3 weken
€2,20 Excl. btw
Hygiene Multitool met trolleymunt

Deze hygiënemultitool lijkt op een grijphaak, bedoeld voor tikken, drukken, grijpen, trekken en draaien. Ontworpen om klein genoeg te zijn om om je vinger te passen, laat de multitool je alles doen, van open deuren tot...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Hygiene Multitool met trolleymunt

Deze hygiënemultitool lijkt op een grijphaak, bedoeld voor tikken, drukken, grijpen, trekken en draaien. Ontworpen om klein genoeg te zijn om om je vinger te passen, laat de multitool je alles doen, van open deuren tot het invoeren van je pincode bij een geldautomaat, alles zonder een enkel vreemd oppervlak aan te raken.

Deze multitool is uniek omdat hij ook een trolleytoken bevat.

Kies uit 3 verschillende op maat gemaakte lopers: zachte emaille lopers met een verzonken oppervlak; full colour bedrukt of kies voor een die-cast design.

Materiaal: zinklegering met glanzend of gesatineerd nikkel, messing, matzwart of mat koperen beplating. Afmetingen: ca. 82x31.3x5mm NW 38g. Individueel verpakt in polybag.
MINIMALE AFNAME 500 STUKS


Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de verschillende artikelen zijn er diverse mogelijkheden zoals tampon druk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.