Badkamer

Page:

Badkamer

In deze categorie vindt u badkamer artikelen die wij voor u kunnen bedrukken, de categorie  badkamer bedrukken bevat onder ander handdoeken, badjassen en diverse douche sets. Handdoeken en badjassen zijn uitstekende producten om uw bedrijf te promoten, door deze artikelen te voorzien van uw logo zullen  uw klanten en of relaties enthousiast zijn. Handdoeken zijn veel gebruikte populaire geschenken voor in hotels,  op vakantie, op het strand en  in de zwembad. Uw relatie zal ook in zijn of haar vrij tijd gebruik maken van uw relatiegeschenk.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van uw badkamer producten zijn er diverse mogelijkheden  van een zeefdruk tot een borduring. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de handdoek te borduren met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.