keuken

CHEF

PRIJS OP AANVRAAG

Flesopener

€0,23Excl. btw

Blabby

€0,24Excl. btw

Flesenopener Yaru

€0,46Excl. btw

Fles-opener voetbal

€0,49Excl. btw

Kunststof opener.

€0,79Excl. btw

Belgio bestekset

€1,05Excl. btw

Pinzas

€1,06Excl. btw

ovenwant

€1,29Excl. btw

peper en zout stel

€1,49Excl. btw

Pau

€1,50Excl. btw

Dilunch

€1,50Excl. btw

Glas met rietje

€1,56Excl. btw

Luin Plus

€1,64Excl. btw

Sandokan

€1,74Excl. btw

Keuken

Allerlei verschillende keuken artikelen te vinden in deze categorie, bedrukte snijplanken, bedrukte weegschalen bedrukte kookwekkers en dergelijke artikelen. Alle artikelen zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Hiervoor gebruiken wij de mogelijkheden om het te laten inbranden maar ook graveren behoort tot de mogelijkheid. Na het inbranden van de artikelen is dit tot vaatwasmachine bestendig. Geheel eigen ontwerp op de artikelen is mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact opnemen of eventueel een mail sturen met daarin het voorbeeld.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of gravering.

 

Bedruk mogelijkheden


Voor de bedrukkingen op uw keuken producten zijn er diverse mogelijkheden zoals lazer graveren, etsen, transferdruk maar ook de zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Het is bij diverse artikelen tevens mogelijk om het te lazer graveren maar hiervoor moet het artikel van metaal zijn. Graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.