Lampen

Zaklamp Myrto

€1,05Excl. btw

Kandelaar Columba

€1,39Excl. btw

Nachtlampje

€2,38Excl. btw

Pull lamp

€3,75Excl. btw

Egg light

€3,98Excl. btw

Twist lamp, zwart

€4,53Excl. btw

USB 2.0 hub LED Lamp

€4,75Excl. btw

Sfeer licht

€4,75Excl. btw

Pull lamp, zwart

€4,96Excl. btw

Led lamp voor nood

€5,65Excl. btw

Desk lamp magnifier

€5,88Excl. btw

Beanie Light

€6,00Excl. btw

Push lamp, zwart/wit

€6,49Excl. btw

lamp outdoor

€6,70Excl. btw

 

 

Lampen

Lampen zijn op onze site verkrijgbaar in alle soorten en maten. Onder andere hebben we diverse sfeer lampen, letlampen, lantarens maar ook push en twist lampen.

Alle artikelen zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. De bedrukte lampen zijn een leuk schenk voor iemand in de familie of promotieartikel voor uw bedrijf. Ook kan het leuk gebruikt worden als relatiegeschenk. Een geheel eigen ontwerp is natuurlijk ook mogelijk neem daarvoor even telefonische contact met ons op of stuur een mail met daarin een voorbeeld.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor de bedrukking op uw lampen zijn er diverse mogelijkheden zoals lazer graveren maar ook de zeefdruk.  In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Het is bij diverse modellen tevens mogelijk om de lampen te laten etsen maar hiervoor moet het artikel van metaal zijn. bedrukken graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.