Jassen bedrukken

Jassen bedrukken met uw eigen logo of tekst

Uw jassen bedrukt met logo zijn perfect om in te zetten als werkkleding voor uw promotieteams. Door de jassen en vesten met logo te bedrukken wordt uw attentiewaarde verhoogd en ook uw teams zullen extra goed opvallen in de menigte. Daarnaast kunt u ook een luxe softshell jas bedrukken om deze aan uw relaties te schenken. Bedrukte kleding wordt vaak als luxe geschenk zeker gewaardeerd. Geef de jas met bedrukking weg tijdens een gezamenlijk uitje of als eindejaarsgeschenken. De jas met opdruk is een praktisch artikel die het hele najaar wordt gedragen. U kunt de relatiegeschenk jassen laten bedrukken, maar u heeft ook de mogelijkheid deze te laten borduren.

Promotie jas met opdruk voor outdoor marketingacties

Gaat u flyeren, samples uit delen of heeft u een andere marketingactie buiten gepland? Een bedrukte paraplu is dan handig, maar jassen met reclame zijn hiervoor dé perfecte oplossing. Laat vestjes bedrukken met uw logo en/of de naam van de actie. Hierdoor is uw boodschap direct duidelijk en blijft deze makkelijker hangen bij uw potentiële klanten. U kunt de jassen bedrukken op diverse posities, bijvoorbeeld groot op de rug of een klein borstembleem. Daarnaast kunt u geheel naar wens de vesten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukte jas met logo voor extra naamsbekendheid of een ga voor een bodywarmer met eigen tekst voor een persoonlijke touch. Onder de bodywarmers kunt u eventueel nog sweaters laten bedrukken. U kunt de vesten goed combineren met bedrukte polo’s. Zo bent u ook bij warmer weer goed zichtbaar.

Poncho's bedrukken voor regenachtige dagen

Een vest met opdruk is dé uitkomst voor outdoor acties, maar tijdens regenachtige dagen is het wellicht handig om uw promotieteam te voorzien van een bedrukte poncho. De poncho met logo of tekst zorgt er niet alleen voor dat uw medewerkers beschermd blijven, maar ook uw marketingactie blijft hierdoor waterdicht. De poncho bedrukt met logo is ook zeer geschikt als weggever op festivals en openluchtevenementen net zoals bedrukte sleutelhangers en hoodies met opdruk. Bezoekers zijn absoluut blij bij het ontvangen van deze items. Niet alleen omdat het leuke hebbedingen zijn, tevens omdat het praktische producten zijn waar altijd wel gebruik van gemaakt wordt.

Daarnaast mogen ook de bedrukte mutsen niet ontbreken tijdens outdoor acties in de winter. Bovendien zijn de mutsen bedrukt met logo ook perfect om in te zetten als weggevertje.