Kabel Lenny F

  • 7-10 dagen
€3,60 Excl. btw
Kabel Lenny F

De laatste toevoeging in de Lenny collectie is de Lenny F, een combinatie van een lanyard en oplaadkabel. Met de Lenny F heeft u 3 connectoren: Micro USB, Lightning en USB Type C. Input/output 5V max 1.5 A. Lenny F is uitgevoerd met een v...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: MB5124

Kabel Lenny F

De laatste toevoeging in de Lenny collectie is de Lenny F, een combinatie van een lanyard en oplaadkabel. Met de Lenny F heeft u 3 connectoren: Micro USB, Lightning en USB Type C. Input/output 5V max 1.5 A. Lenny F is uitgevoerd met een veiligheidsclip.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.