Kantoorartikelen bedrukken

Brillendoekje

PRIJS OP AANVRAAG

Polyetui

PRIJS OP AANVRAAG

Give Away Box

PRIJS OP AANVRAAG

Deskbox 100 fancy

PRIJS OP AANVRAAG

Deskbox 50

PRIJS OP AANVRAAG

Deskbox 100 ML

PRIJS OP AANVRAAG

Deskbox 100

PRIJS OP AANVRAAG

Sharp potlood

€0,09Excl. btw

Pencil Potlood

€0,09Excl. btw

Balpen Rostel

€0,10Excl. btw

Pen Compo

€0,12Excl. btw

Paper sleeve

€0,12Excl. btw

Pen Flexi

€0,13Excl. btw

Pen Tori

€0,13Excl. btw

Maderos

€0,14Excl. btw

Nemo pennenzakje

€0,14Excl. btw

Pen Medic

€0,16Excl. btw

Pen Ecolour

€0,16Excl. btw

Potlood set Garten

€0,18Excl. btw

Kantoorartikelen bedrukken is een perfecte uitkomst voor een uitstekende zakelijke gift. Of verras uw relatie met een bedrukt kantoorartikel. Van een handige schrijfmap in een kunststof uitvoering of een luxe leren schrijfmap; het is allemaal mogelijk. Door deze artikelen te personaliseren kunt u er een persoonlijke touch aangeven voor bijvoorbeeld een Jubilaris of personeelsfeest. Voor beurzen adviseren wij een notitieboekje in A6, A5 of A4 met uw reclametekst of logo. Op kantoor worden er nog steeds rekenmachines gebruikt. Ook deze zijn te voorzien van uw logo of reclame-uiting. Een cursus, seminar of congres? Denk eens aan een post-it blokje of een schrijfblokje met een balpen.

Uw kantoorartikelen laten bedrukken; wat zijn de mogelijkheden?

Uw kantoorartikelen bedrukken we met een tampon of zeefdruk. De mogelijkheden zijn onbeperkt van 1 tot een fullcolour opdruk. Door nieuwe speciale technieken is bij diverse leren modellen ook een diepdruk mogelijk. Hiermee wordt uw logo in het leer gedrukt wat een zeer luxe uitstraling geeft.
Diverse modellen zijn voorzien van een metalen plaatje; op dit plaatje kunnen wij uw logo graveren voor een blijvend resultaat.

Offerte aanvragen

Binnen 15 minuten heeft u al vrijblijvend een offerte aangevraagd! Telefonisch bereikt u ons op  026-3333522 of u stuurt een email naar advies@promotie.nl. Bezoekt u liever onze showroom in Arnhem? Bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom. Laat u binnenkort uw kantoorartikelen bedrukken door Promotie.nl?

Andere bezoekers bekeken ook:

Waterflesjes bedrukken | Relatiegeschenken snoep | VR bril relatiegeschenk