Kantoorartikelen bedrukken

Liniaal 30 cm.

PRIJS OP AANVRAAG

Polyetui

PRIJS OP AANVRAAG

Paperpin Cover

PRIJS OP AANVRAAG

Give Away Box

PRIJS OP AANVRAAG

Deskbox 100 fancy

PRIJS OP AANVRAAG

Deskbox 50

PRIJS OP AANVRAAG

Deskbox 100 ML

PRIJS OP AANVRAAG

Deskbox 100

PRIJS OP AANVRAAG

Paper sleeve

€0,12Excl. btw

Maderos

€0,14Excl. btw

Nemo pennenzakje

€0,14Excl. btw

Promoclip Original

€0,23Excl. btw

Briefopener

€0,24Excl. btw

Lasta

€0,27Excl. btw

Promoclip Digital

€0,36Excl. btw

Memostandaard knijper

€0,39Excl. btw

Puntenslijper met gum

€0,39Excl. btw

Triangulo

€0,42Excl. btw

Idea

€0,44Excl. btw

Promoclip Laser

€0,46Excl. btw

Bedrukte kantoorartikelen

Verras uw relatie met een bedrukt kantoorartikel, een bedrukt kantoorartikel is een uitstekende zakelijke gift. Van een handige schrijfmap is een kunststof uitvoering of een luxe leren schrijfmap het is allemaal mogelijk.  Door deze artikelen te personaliseren kunt u er een persoonlijke touch aangeven voor bijvoorbeeld een Jubilaris of personeelsfeest. Voor beurzen adviseren wij een notitieboekje in A6, A5 of A4 met uw reclame tekst of logo.  Op kantoor worden er nog steeds rekenmachines gebruikt ook deze zijn te voorzien van uw logo of reclame uiting. Een cursus , seminar of congres, denk eens aan een post-it blokje of een schrijfblokje met een balpen.

 

Bedruk mogelijkheden

Wij bedrukken uw kantoorartikel met een tampon of zeefdruk. De mogelijkheden zijn onbeperkt van 1 tot een full colour opdruk. Door nieuwe speciale technieken is bij diverse leren modellen ook een diepdruk mogelijk, hiermee wordt uw logo in het leer gedrukt, dit geeft een zeer luxe uitstraling.
Diverse modellen zijn voorzien van een metalen plaatje, op dit plaatje kunnen wij uw logo graveren voor een blijvend resultaat.

 

Offerte aanvragen

Bellen, 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.