Rekenmachine bedrukken

MAGNETIC SOLAR CALCULATOR

PRIJS OP AANVRAAG

Calculator

€0,94Excl. btw

Calculator

€0,99Excl. btw

Tadesi

€1,02Excl. btw

Calculator

€1,49Excl. btw

Calculator

€1,60Excl. btw

Culca

€2,24Excl. btw

Clearal

€2,50Excl. btw

Calcod

€2,58Excl. btw

Zack

€2,75Excl. btw

rekenmachine Dual power

€3,75Excl. btw

Bureaucalculator

€4,41Excl. btw

 

Rekenmachines

Wat promotie.nl te bieden heeft in de categorie van rekenmachines zijn alle modellen rekenmachines op een rijtje en verkrijgbaar in elke prijsklasse. Van een buigbare rekenmachine tot een standaard rekenmachine, hier vind u het allemaal. De rekenmachine rekent alles voor uw uit, zo maakt het rekenen een stuk makkelijker. Ook kunt u uw rekenmachine door ons laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Zo kunt u uw rekenmachine direct herkennen en zorgt het ook nog eens voor reclame. Rekenmachines met eigen ontwerp is mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact met ons opnemen of eventueel een mail sturen met een voorbeeld.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken is er één mogelijkheid en dat is tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de rekenmachines te bedrukken met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.