Schrijf & notitieboeken

Memosticky

€0,20Excl. btw

Notitieblokken

€0,21Excl. btw

Sonora

€0,70Excl. btw

Documententas

€0,74Excl. btw

Memomini

€0,88Excl. btw

Edison conferentietas

€1,10Excl. btw

Nils

€1,14Excl. btw

Notelux

€1,22Excl. btw

Smallbloc

€1,24Excl. btw

Sonora Plus

€1,62Excl. btw

Steno

€1,64Excl. btw

Schrijfmappen en notitieboeken

Wij hebben een zeer ruim assortiment als het gaat om schijfmappen en notitieboeken. Hier vindt u altijd een promotie artikel binnen uw budget. Voor elke doelgroep een passend geschenk. Deze zeer omvattende groep bevat onder andere de volgende promotie artikelen, agenda’s, documenten mappen, schrijfmappen, kalenders, leren artikelen. Deze producten zijn uiteraard zeer handig om onder andere uw planningen bij te houden en belangrijke documenten op te slaan. Ook is het mogelijk om uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze zijn te plaatsen op de schrijf en notitieboeken.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de schrijf en notitieboeken te bedrukken met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.