Visitekaarthouders bedrukken

Kaarthouder

€0,55Excl. btw

Harde PVC Kaarthouder

€0,60Excl. btw

Telefoon kaarthouder

€0,81Excl. btw

RFID Century

€0,82Excl. btw

Kaarthouder

€0,96Excl. btw

Kaartjeshouder Hektar

€1,02Excl. btw

Epsom

€1,04Excl. btw

Tesor

€1,28Excl. btw

 

Visitekaarthouders

Promotie.nl heeft een ruime collectie visitekaarthouders zo hebben wij kunststof houders, leren houders maar ook van metalen houders. Ook zijn de visitekaarthouders in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Zo hebben wij houders voor één pasje maar ook houders waar u meerdere pasjes in kan zetten. Met een visitekaarthouder beschermd u uw pasjes tegen beschadiging.  Het is zeer handig voor gebruik. Alle artikelen zijn te bedrukken of te graveren met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Kaarthouders met eigen ontwerp is mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact met ons opnemen of eventueel een mail sturen met een voorbeeld.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of gravering.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken is er één mogelijkheid en dat is tampondruk. Ook is het mogelijk om de visitehouders te graveren hiervoor dient het voorwerk van metaal te zijn. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de kaarthouders te lazer graveren maar hiervoor moet het artikel wel van metaal zijn, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.