Kerstpakket Kooduu Gift

  • 4-8
€115,20 Excl. btw
Kerstpakket Kooduu Gift

Nog zo’n parel uit de kerstcollectie 2019: Dit prachtige Kooduu geschenk! Een lamp, bluetooth speaker en drankenkoeler in één. Met de Kooduu geniet je van sfeerlicht, je favoriete muziek en gekoelde drank-jes. Waar je wilt en wa...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Kerstpakket Kooduu Gift

Nog zo’n parel uit de kerstcollectie 2019: Dit prachtige Kooduu geschenk! Een lamp, bluetooth speaker en drankenkoeler in één. Met de Kooduu geniet je van sfeerlicht, je favoriete muziek en gekoelde drankjes. Waar je wilt en wanneer je maar wilt. In de tuin, het park, op je balkon of aan het strand. Van een zwoele zomeravond in je tuin tot een waterkoude wintermiddag voor de openhaard. Met de Synergy creëer je de gewenste sfeer. Een prachtig en waardevol geschenk!

INHOUD: 
• Kooduu Synergy 35; Sfeerlamp, wijnkoeler & bluetoothspeaker in één, Ø 24 x 41,2 cm 
• Champagne flûtes, 2-delige set 
• Franse mousserende witte wijn Veuve du Vernay Brut, 75 cl 
• Cacao Truffels 
• Hoeksche chips met truffel 
• Verpakt in een bijpassende geschenkdoos

Zelf samenstellen

Uw oog is gevallen op dit mooie kerstpakket. Wist u dat u bij ons ook de mogelijkheid hebt een pakket zelf samen te stellen. Door een pakket naar uw eigen wensen te kiezen, heeft u altijd een uniek kerstpakket voor uw medewerkers. Een custom made kerstpakket kunt u al zelf samenstellen bij afname van 60 stuks.

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van zelf samenstellen van uw kerstpakket voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben een ruime keuze in kwaliteitsproducten waardoor u straks een schitterend en uniek kerstpakket kunt aanbieden aan uw medewerkers.