Kerstpakket Plankje met lekkers

  • 4-8
€9,25 Excl. btw
Kerstpakket Plankje met lekkers

Het maakt niet uit hoe groot of klein het kerstpakket is: als het maar origineel en van goede kwaliteit is. Zoals dit schattige kerstpakket, bestaande uit een ovaal houten plankje met bast en daarbij een flesje Prosecco...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Kerstpakket Plankje met lekkers

Het maakt niet uit hoe groot of klein het kerstpakket is: als het maar origineel en van goede kwaliteit is. Zoals dit schattige kerstpakket, bestaande uit een ovaal houten plankje met bast en daarbij een flesje Prosecco met heerlijke cacao truffels en cantuccini koekjes. Leuk om te geven en nog leuker om te ontvangen. Klein maar fijn!

INHOUD: 
• Plank met bast 
• Prosecco Frizzante, 20 cl 
• Cacao Truffels 
• Cantuccini koekjes 
• Verpakt in een bijpassende geschenkdoos

Zelf samenstellen

Uw oog is gevallen op dit mooie kerstpakket. Wist u dat u bij ons ook de mogelijkheid hebt een pakket zelf samen te stellen. Door een pakket naar uw eigen wensen te kiezen, heeft u altijd een uniek kerstpakket voor uw medewerkers. Een custom made kerstpakket kunt u al zelf samenstellen bij afname van 60 stuks.

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van zelf samenstellen van uw kerstpakket voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben een ruime keuze in kwaliteitsproducten waardoor u straks een schitterend en uniek kerstpakket kunt aanbieden aan uw medewerkers.