Kerstpakket Umami voor Haar

  • 4-8
€23,50 Excl. btw
Kerstpakket Umami voor Haar

Dit heerlijke dames Umami verwenkerstpakket is een passende manier om uw medewerkers een relaxte kerstvakantie te bezorgen. Om daarna weer fris en fruitig aan de slag te kunnen! Natuurlijk hebben ook een verwenpakket voor de...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Kerstpakket Umami voor Haar

Dit heerlijke dames Umami verwenkerstpakket is een passende manier om uw medewerkers een relaxte kerstvakantie te bezorgen. Om daarna weer fris en fruitig aan de slag te kunnen! Natuurlijk hebben ook een verwenpakket voor de heren.

INHOUD: 
• Roze katoenen handdoek 50 x 100 cm 
• Umami shower gel Pure Blossoms 
• Spaanse rode wijn Condesa de Leganza Tempranillo, 75 cl 
• Ingepakt in een transparante toefverpakking met strik 
• Verpakt in een bijpassende geschenkdoos

Zelf samenstellen

Uw oog is gevallen op dit mooie kerstpakket. Wist u dat u bij ons ook de mogelijkheid hebt een pakket zelf samen te stellen. Door een pakket naar uw eigen wensen te kiezen, heeft u altijd een uniek kerstpakket voor uw medewerkers. Een custom made kerstpakket kunt u al zelf samenstellen bij afname van 60 stuks.

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van zelf samenstellen van uw kerstpakket voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben een ruime keuze in kwaliteitsproducten waardoor u straks een schitterend en uniek kerstpakket kunt aanbieden aan uw medewerkers.