Kerstpakket Verwennerij!

  • 4-8
€95,35 Excl. btw
Kerstpakket Verwennerij!

Voor de fijnproevers of meest verwende relaties zal dit luxe kerstgeschenk zeker in de smaak gaan val-len. Wat dacht u van de houten pallet met een dik blok overheerlijke chocolade van maar liefst bijna een kilo, mooi verpakt i...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Kerstpakket Verwennerij!

Voor de fijnproevers of meest verwende relaties zal dit luxe kerstgeschenk zeker in de smaak gaan vallen. Wat dacht u van de houten pallet met een dik blok overheerlijke chocolade van maar liefst bijna een kilo, mooi verpakt in de folie met een luxe strik. De hamer is er voor het stukslaan van de chocolade, hoe leuk is dat! In dit pakket ook een prachtige geurkaars van het bekende merk Ted Sparks voor urenlang sfeer in huis, alsmede een heerlijk warm plaid om lekker mee op de bank te kruipen met een fraaie champagne flûte gevuld met feestelijk mousserende witte wijn Veuve du Vernay. Wat een verwennerij!

INHOUD: 
• Zwart zacht Plaid, 150 x 130 cm 
• Champagne flûtes, 2-delige set 
• Ted Sparks scented candle Bamboo & Peaony, 8 x 15 cm 
• Chocolade blok XXL, 15 x 27 cm, 950 gram op pallet 
• Franse mousserende witte wijn Veuve du Vernay Brut, 75 cl 
• Verpakt in een bijpassende geschenkdoos

Zelf samenstellen

Uw oog is gevallen op dit mooie kerstpakket. Wist u dat u bij ons ook de mogelijkheid hebt een pakket zelf samen te stellen. Door een pakket naar uw eigen wensen te kiezen, heeft u altijd een uniek kerstpakket voor uw medewerkers. Een custom made kerstpakket kunt u al zelf samenstellen bij afname van 60 stuks.

Bent u benieuwd wat wij op het gebied van zelf samenstellen van uw kerstpakket voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben een ruime keuze in kwaliteitsproducten waardoor u straks een schitterend en uniek kerstpakket kunt aanbieden aan uw medewerkers.