Kerstpakket zelf samenstellen

PRIJS OP AANVRAAG
Bij Promotie.nl kunt u uw eigen kerstpakket samenstellen. Dit is al mogelijk vanaf 60 pakketten. Een eigen pakket in elke prijsklasse. U bent van harte welkom in onze luxe showroom aan de Overmaat 30 te Arnhem. Te ver weg ? Geen tijd ? Geen probleem gra ...Meer informatie

Kerstpakket zelf samenstellen als promotieartikel
Maak de Kerstpakket zelf samenstellen persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Kerstpakket zelf samenstellen” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

Kerstpakket zelf samenstellen.

Bij Promotie.nl kunt u uw eigen kerstpakket samenstellen. Dit is al mogelijk vanaf 60 pakketten. Een eigen pakket in elke prijsklasse.  U bent van harte welkom in onze luxe showroom aan de Overmaat 30 te Arnhem. Te ver weg ? Geen tijd ?  Geen probleem graag maken wij een passend voorstel welke wij via email naar u toesturen.  Duidelijke offertes met geen verborgen kosten. Wij produceren uw pakket in eigen beheer zodat u altijd verzekerd bent van de juiste kwaliteit en met een inhoud conform de offerte. Uw medewerkers/collega's zullen zeker verrast zijn met een uniek pakket. 
Een paar pakket ideetjes zijn toegevoegd!

Offerte aanvragen.

Een offerte aanvragen gebeurd snel en makkelijk. Een email naar advies@promotie.nl of even bellen naar 026-3333522 en wij gaan voor u aan de slag.

Tags