Kerstpakket zelf samenstellen

Prijs op aanvraag
Bij Promotie.nl kunt u uw eigen kerstpakket samenstellen. Dit is al mogelijk vanaf 60 pakketten. Een eigen pakket in elke prijsklasse. U bent van harte welkom in onze luxe showroom aan de Overmaat 30 te Arnhem. Te ver weg ? Geen tijd ? Geen probleem gra...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Kerstpakketten samenstellen bij Promotie.nl

Door middel van een feestelijk kerstpakket kunt u uw medewerkers of relaties laten zien hoeveel waardering u voor hen heeft. Bij Promotie.nl kunt heerlijke en goed gevulde kerstpakketten bestellen met diverse food- en non-food producten. U zult zien dat uw medewerkers en relaties blij verrast zullen zijn met een kerstverspakket. Bij Promotie.nl kunt u kiezen voor een kant-en-klaar kerstverspakket of stel zelf uw kerstpakket samen.

Een kerstpakket zelf samenstellen

Zelf kerstpakketten samenstellen, alleen of met collega’s, is erg leuk om te doen. Het is natuurlijk erg leuk om uw collega’s of relaties te verrassen met een zelf samengesteld kerstpakket. Een kerstpakket krijgen en uitpakken is veel leuker en gezelliger dan een bon of een envelop met inhoud.

De experts van Promotie.nl helpen u graag met het samenstellen van pakketten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook inspiratie opdoen uit de bestaande collectie. Wellicht voldoet het pakket al bijna geheel aan uw wensen en dan zijn er slechts een paar aanpassingen nodig om tot hét perfecte kerstpakket te komen. Laat dit dan weten aan ons.

Enorme keuze kerstpakketten

Bij ons van Promotie.nl kunt u de origineelste kerstpakketten zelf samenstellen. Maar in de drukke dagen voor Kerst helpen wij u graag een handje. Kerstpakketten maken met onze artikelen leidt tot mooie pakketten. Deze artikelen kunt u bekijken in onze showroom. Zo krijgt u ideeën en kunt u zelf uw kerstpakketten samenstellen. Kerstpakketten zelf kiezen is dus mogelijk.

De verpakking van het kerstpakket

Natuurlijk omhullen wij uw producten in een prachtige jas. Zo kunt u de producten verpakken in een mooie en feestelijke mand of doos. Dit zal uw kerstpakket totaal afmaken! Een kerstpakket samenstellen kan gemakkelijk en snel in onze showroom of via de website. We kunnen uiteraard mooie combinaties voorstellen om tot het lekkerste kerstpakket te komen.