Eindejaarsgeschenken

Flow decanteerset

€42,11Excl. btw

Flow waterkaraf

€30,10Excl. btw

Flow karaf met koelstick

€37,38Excl. btw

Flow sommeliersmes

€10,06Excl. btw

Flow beluchter

€8,71Excl. btw

Flow 2 delige wijnset

€12,56Excl. btw

Flow 4 delige wijnset

€33,61Excl. btw

CostiéRes

€17,44Excl. btw

Wijnset

€9,90Excl. btw

Wijnset

€2,95Excl. btw

Wijnset

€15,65Excl. btw

Mino 5 Delige wijnset

€10,80Excl. btw

 

Eindejaarsgeschenken overzicht

Veel bedrijven geven kerstpakketten aan hun werknemers. Er zijn ook veel bedrijven die eindejaarsgeschenken cadeau doen aan hun personeel. Dit is een trend die zich momenteel afspeelt.  Bedrijven vinden het steeds belangrijker om het personeel tevreden te houden. Het geven van eindejaarsgeschenken is hier een goed voorbeeld van. Werknemers voelen zich hierdoor meer gewaardeerd en dit zorgt voor betere resultaten.

Het vinden van een goed geschenk is niet altijd even makkelijk, maar gelukkig zijn wij er voor u. Op onze website vindt u namelijk een enorm aanbod aan geschenken. Wij hebben geschenken voor elke prijsklasse en wij bieden verschillende thema’s aan. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Food pakketten
  • Beauty pakketten
  • Waardebonnen
  • Wijnen/sterke dranken

 

Bovenstaande pakketten zijn slechts een aantal voorbeelden van wat wij aanbieden. Het is bij ons ook mogelijk om een pakket volledig naar eigen keuze samen te stellen. Bent u benieuwd naar hoe het pakket eruit komt te zien? Dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan door middel van foto’s laten zien hoe het pakket eruit komt te zien.  Het is natuurlijk ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Wij kunnen u hier veel voorbeelden laten zien van eindejaarsgeschenken die wij aanbieden. Wij hebben natuurlijk ook een hoop andere geschenken die wij u kunnen laten zien als u bij ons op locatie langskomt.

Neem contact op

Mocht u dit interessant vinden dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen.  Binnen een kwartier zullen wij reageren. Wilt u een nog snellere reactie? Dat is ook mogelijk! U hoeft ons dan alleen even te bellen op het volgende nummer: 026-3333522. Wij zullen u te woord staan om vervolgens al uw vragen te beantwoorden. Hebt u veel vragen? Dan is het ook mogelijk om ons een email te sturen op: advies@promotie.nl