Italiaanse kerstpakketten

Compleet Jamie pakket

€85,00Excl. btw

Trendy pakket in zwart

€39,50Excl. btw

Familie kerstpakket

€37,95Excl. btw

Zuid Europees pakket

€39,50Excl. btw

De leukste Italiaanse kerstpakketten bij Promotie

Wilt u uw personeel verrassen? Dan doet u dit zeker met de Italiaanse kerstpakketten. Deze pakketten worden al jaren gewaardeerd en is een echte klassieker. Bekijk snel het ruime assortiment!

Wanneer u kiest voor de Italiaanse kerstpakketten, om uw eigen touch aan het pakket te geven kunt u dit pakket zelf samenstellen. Dit zal ervoor zorgen dat u onder de aandacht blijft van uw relaties, klanten en medewerkers. De Italiaanse kerstpakketten zijn leuk om te geven maar ook erg leuk om te ontvangen! Bent u geïnteresseerd? Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan! Een offerte zal u al binnen 15 minuten ontvangen.

Waaruit bestaan de Italiaanse kerstpakketten?

Italiaanse kerstpakketten om uw personeel mee te verrassen, is al jaren een gewaardeerde klassieker. Deze metalen Olive Carrier is handig te gebruiken voor bijvoorbeeld het presenteren van een fles olijfolie of voor op uw aanrecht als pollepel houder.

De Italiaanse kerstpakketten bestaan uit een metalen houder met een olijf print, een RVS spaghetti lepel, paarse ovenhandschoenen, spaghetti, pastasaus met olijven en een opgemaakte houder in folie verpakt. Al deze producten zullen verpakt worden in een feestelijke geschenkdoos.

Italiaanse kerstpakketten kopen

Wanneer u kiest voor de Italiaanse kerstpakketten moet u minimaal 5 stuks kopen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Neem contact op door te bellen naar het nummer 026 3333522 of stuur een e mail naar advies@promotie.nl. Ook kunt u ervoor kiezen om de kerstpakketten met eigen ogen te komen bekijken. Dit kunt u doen in de showroom die gevestigd aan de Overmaat  30 in Arnhem. Onze specialisten zullen u alle producten laten zien en de nodige informatie erover vertellen. Wij zien u graag langskomen in de showroom!