Stoere kerstpakketten

Bierpakket

€18,50Excl. btw

Stoer groen pakket

€39,50Excl. btw

Industriële look pakket

€58,50Excl. btw

Outdoor kerstpakket

€51,50Excl. btw

Hippe houten kist pakket

€49,50Excl. btw

Sporty pakket

€25,00Excl. btw

Top BBQ pakket

€60,00Excl. btw

Heerlijk grill pakket

€51,50Excl. btw

BBQ winter pakket

€49,50Excl. btw

Heerlijk tapas pakket

€41,50Excl. btw

Cocktail feest pakket

€37,50Excl. btw

Mooi Jamie pakket

€57,95Excl. btw

Goed leven BBQ pakket

€55,00Excl. btw

Goed op reis pakket

€53,50Excl. btw

Keep it cool pakket

€42,50Excl. btw

Kerstpakket Klussen

€32,50Excl. btw

Kerstpakket Holland Bier

€16,95Excl. btw

Stoere kerstpakketten vindt u bij Promotie.nl

Bent u van plan om met kerst een leuk en stoer kerstpakket te geven aan relaties en collega’s? Dit is natuurlijk erg spannend en leuk om te doen. Bekijk op de website het ruime aanbod aan verschillende stoere kerstpakketten.

Ieder jaar is het weer en grote zoektocht naar het perfecte kerstpakket. Er zijn namelijk zoveel mensen maar ook zoveel wensen. Natuurlijk wilt u ook niemand teleurstellen door een pakket te geven waar hij of zij totaal niet op zit te wachten en daardoor kan het soms een onmogelijke opgave worden. Dit is bij Promotie.nl niet het geval. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van stoere kerstpakketten voor ieder persoon. Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze zult maken. Want naast klassieke kerstpakketten en themapakketten vindt u bij ons ook zeer originele kerstpakketten.

Ga naar de showroom!

In Arnhem vindt u de showroom. Hier vindt u alle relatiegeschenken en promotieartikelen in een grote showroom en kunt u alle artikelen met eigen ogen komen bekijken. In de 200m2 grote showroom vol kerstartikelen kunt u voor uw medewerkers een perfect kerstpakket samenstellen geheel naar uw eigen wensen. Ook kunt u om deskundig advies vragen zodat u voor elk budget het geschikte relatiegeschenk of promotieartikel zult vinden. Daarnaast kunt u ook eventuele bedruk mogelijkheden bespreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Een keur van thema artikelen en speciale verpakkingen staan tot uw beschikking. In de showroom kunt u verschillende thema’s terugvinden en kunt u al vanaf de 36 pakketten uw eigen kerstpakket samenstellen.

Vrijblijvende offerte op maat

Wilt u graag een van de stoere kerstpakketten bestellen? Vraag dan een offerte op maat aan. Wanneer u deze heeft aangevraagd zult u de offerte binnen 15 minuten ontvangen. Er zullen geen verborgen kosten aan vast zitten.