Wijngeschenken

BASKET CASE SHIRAZ

€5,75Excl. btw

ESCAPADA BRANCO

€4,65Excl. btw

wijnkoeler

€12,65Excl. btw

Wijnstopper met diamant

€3,62Excl. btw

Sonoma

€12,64Excl. btw

ESCAPADA TINTO

€4,65Excl. btw

Chardonnay Vermentino

€4,25Excl. btw

wijnkist chateau

€12,95Excl. btw

Wijnset Settie

€8,02Excl. btw

Wijnkoeler hoes, blauw

€11,45Excl. btw

Houten wijnrek

€40,60Excl. btw

Wijnrek

€4,28Excl. btw

IJs Emmer

€3,60Excl. btw

 

 

Wijngeschenken

Maak elk evenement of gelegenheid een succes met een wijngeschenk. De wijngeschenken doen het altijd  goed als jubileumgeschenk of eindejaarsgeschenk. Niet alleen wijnaccessoires maar ook diverse wijnen van hoge kwaliteit. Duidelijk uitgebreide beschrijvingen zodat u tot een goed keus kunt komen. Naast de wijnen en wijnkisten zijn er verschillende wijn geschenken leverbaar.
Met een wijnkoeler met uw logo blijft niet alleen de wijn koel maar u blijft ook onder de aandacht van uw relatie. Voor diverse gelegenheden zoals beurzen of evenementen zijn er wijnartikelen zoals kurketrekkers beschikbaar.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van uw wijngeschenken zijn er diverse mogelijkheden  van een zeefdruk tot een tampondruk of gravering. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.  Wij hebben tevens de mogelijkheid om diverse wijnen te voorzien van uw eigen etiket.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.