Spellen

Speelkaarten bedrukt

PRIJS OP AANVRAAG

Jo Jo

€0,29Excl. btw

Houten jojo.

€0,35Excl. btw

Speelkaarten

€0,50Excl. btw

Jojo

€0,85Excl. btw

jojo kunststof

€0,89Excl. btw

Kunststof jojo

€1,04Excl. btw

reisspel

€1,19Excl. btw

ABS fidget spinner

€1,25Excl. btw

houten puzzle

€1,29Excl. btw

Solfee denkspel

€1,32Excl. btw

dobbel en kaart spel

€2,15Excl. btw

houten spel 5 in 1

€3,35Excl. btw

Spellenset

€3,36Excl. btw

Beach game

€3,99Excl. btw

Spellen

Een gezellige spelletjes avondje met uw kinderen, familie of vrienden. Wij hebben allerlei verschillende soorten spellen te bieden om uw spelletjes avond compleet te maken. uiteraard zijn alle spellen te bedrukken of te graveren met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Op diverse artikelen is een ontwerp naar eigen keuze mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact opnemen of even een mail sturen met het voorbeeld.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of gravering.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van uw spellen zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en de zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse spellen is het tevens mogelijk om de spellen te graveren, hiervoor dienen de spellen van hout of metaal te zijn. Graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.