Kleding bedrukken

Absorberende Handdoek

€0,51Excl. btw

Portemonnee Liz

€0,58Excl. btw

Portemonnee Kinsa

€0,69Excl. btw

Kinderhoedje

€0,87Excl. btw

Dieren halsband

€1,05Excl. btw

Haarborstel

€1,16Excl. btw

Koksmuts

€1,23Excl. btw

Flip Flops

€1,34Excl. btw

Toilettas Saeki

€1,41Excl. btw

Absorberende handdoek

€1,60Excl. btw

Koksmuts

€1,74Excl. btw

T-shirt Gilden 5000 wit

€2,05Excl. btw

Regenjas

€2,10Excl. btw

Sjaal polyester

€2,15Excl. btw

T-shirt Gilden 4100 wit

€2,40Excl. btw

 

Kleding bedrukken 

Kleding bedrukken wij met uw logo en/of tekst, wij bedrukken elk type kleding geheel naar uw wens.

Organiseert u een evenement en wilt u dat uw personeel er herkenbaar uitzien? Of sport u het liefst in sportkleding met uw logo of bedrijfsnaam?  Voor elk  evenement leveren wij de juiste outfit. Van een 1 dag evenement tot echte bedrijfskleding. Graag geven wij een correct advies om tot de juiste keuze te komen. Ook sportkleding behoort tot de mogelijkheden, voetbalkleding en hardloop outfits in diverse kleuren en kwaliteiten. Bedrukte kleding is ook een goed idee om als relatiegeschenk weg te geven. Bij Promotie.nl besteld u al uw bedrukte kleding en textiel eenvoudig online.

 

Textiel bedrukken

Kleding bedrukken is bij ons altijd mogelijk, wij adviseren u graag over de verschillende druktechnieken. Vanwege de verschillende druktechnieken zoals zeefdruk, transferdruk, digitaal printen en borduren is het verstandig om u goed te laten adviseren.  Zo kunt u bij Promotie.nl alle kleding laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of een eigen ontwerp.

 

Druktechnieken

Bij het bedrukken van de kleding moeten altijd films en instelkosten worden betaald. Bij een afname van minder dan 50 stuks kunnen de kosten voor het bedrukken hierdoor hoger uitvallen dan van het textiel zelf. Om uw logo te kunnen drukken moeten er films worden gemaakt en de machines daarop worden ingesteld. Neem even contact op voor het juiste advies!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan!