Pet of hoed laten bedrukken? Verander in een lopend reclamebord!

Promo Strohoed acc.

PRIJS OP AANVRAAG

BANDITOO

PRIJS OP AANVRAAG

EVA pet

€0,68Excl. btw

Jockey Cap acc.

€0,86Excl. btw

Bilgola

€1,12Excl. btw

Basic 5 Panel Cap

€1,20Excl. btw

Cap Holland

€1,30Excl. btw

Glop Cap

€1,38Excl. btw

Promo Cap Wit acc.

€1,39Excl. btw

Promo Cap acc.

€1,39Excl. btw

Trucker Cap

€1,40Excl. btw

Brushed 5 Panel Cap

€1,45Excl. btw

Basie

€1,50Excl. btw

Kinder Cap acc.

€1,57Excl. btw

Trucker Cap Duitsland

€1,65Excl. btw

Natupro

€1,65Excl. btw

Een pet of hoed laten bedrukken met het logo, webadres of slogan van uw bedrijf: wanneer doet u dat nu eigenlijk? Caps en hoeden zijn stijlvol, ze passen perfect bij een sportieve outfit zoals een trainingspak én ze beschermen tegen de zon en de regen. Maar dat is uiteraard niet het enige. Met een bedrukte hoed of pet valt u echt op. Hoeden en petten zijn dan ook uitstekend geschikt ter promotie, bijvoorbeeld tijdens evenementen. Promotie.nl helpt u hier graag bij.

Diverse mogelijkheden voor pet of hoed bedrukken bij Promotie.nl

Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Een pet of hoed laten bedrukken is een leuk én slim idee. Bij Promotie.nl heeft u verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij diverse modellen. De populaire trucker cap? Een Jockey cap? Of een mooie gebreide muts? Bij Promotie.nl vindt u ze allemaal.

De verschillende druktechnieken

Onze petten, hoeden en overig textiel bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Liever het logo, het webadres of de slogan van uw bedrijf laten borduren? Dat ziet er nog eens extra chique uit en behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw hoed of pet geheel naar wens ontworpen

Voor onze standaardmodellen geldt een minimale afname van 50 stuks. Maar wist u dat wij ook een geheel eigen model pet of hoed voor u kunnen ontwerpen? Dat is al mogelijk vanaf 250 stuks. Pas wanneer het ontwerp geheel naar wens is, beginnen wij met de productie. Promotie.nl houdt op die manier de prijs zo laag mogelijk. Wilt u een hoed of pet laten bedrukken maar heeft u nog vragen? Neem gerust even contact met ons op via 026 – 3333522.