Caps & Hoeden

Promo Strohoed acc.

PRIJS OP AANVRAAG

BANDITOO

PRIJS OP AANVRAAG

EVA pet

€0,68Excl. btw

Jockey Cap acc.

€0,86Excl. btw

Bilgola

€1,12Excl. btw

Basic 5 Panel Cap

€1,20Excl. btw

Cap Holland

€1,30Excl. btw

Glop Cap

€1,38Excl. btw

Promo Cap Wit acc.

€1,39Excl. btw

Promo Cap acc.

€1,39Excl. btw

Trucker Cap

€1,40Excl. btw

Brushed 5 Panel Cap

€1,45Excl. btw

Basie

€1,50Excl. btw

Kinder Cap acc.

€1,57Excl. btw

Trucker Cap Duitsland

€1,65Excl. btw

Natupro

€1,65Excl. btw

Shadow

€1,68Excl. btw

Visinatu

€1,70Excl. btw

Relatiegeschenk

Caps & hoeden zijn stijlvol, en caps & hoeden zijn een uitermate geschikt artikel voor Promotie en ook om weg te geven als relatiegeschenk. Bedrukken en borduren behoren tot de mogelijkheid. Een speciaal eigen model ontwerpen is al mogelijk vanaf 250 stuks.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of borduren.                                          

 

Modellen

Elk model cap bedrukken wij met uw logo, bij een groot aantal caps is het borduren met uw logo ook mogelijk. Ook hebben wij de populaire trucker cap met logo in ons assortiment. Om uw prijs scherp te kunnen houden is een minimale afname van 50 stuks noodzakelijk. Een evenement ? Denk ook eens aan een leuke hoed met logo u zult zeker opvallen.

 

Druktechnieken

Wij kunnen uw petten en caps  borduren naar uw wens. Caps en hoeden passen perfect op een sportieve outfit zoals een trainingspak. Caps en hoeden beschermen tegen de zon, regen en ze staan en u komt ook nog eens goed voor de dag. Caps en hoeden  werken ook uitstekend als  om uw bedrijfsnaam of slogan te promoten. Met een pet of hoed  kunt u door de dag komen!

Deze caps en overig textiel bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Deze caps kunt u  ook laten borduren of zonder bedrukking laten leveren. Heeft u vragen of wilt u caps & hoeden laten bedrukken? Neem gerust even contact met ons op.