Koptelefoon Carl

  • 7-10 dagen
€24,50 Excl. btw
Koptelefoon Carl

CARL is een draadloze hoofdtelefoon met premium stereo geluid en met zeer zachte oorkussens. Speeltijd is gemidddeld 15 uur, lichtgewicht 61 gr. Inclusief oplaadkabel en audiokabel om de hoofdtelefoon ook met kabel te kunnen aansluiten...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: cm5328

Koptelefoon Carl

CARL is een draadloze hoofdtelefoon met premium stereo geluid en met zeer zachte oorkussens. Speeltijd is gemidddeld 15 uur, lichtgewicht 61 gr. Inclusief oplaadkabel en audiokabel om de hoofdtelefoon ook met kabel te kunnen aansluiten.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.