Koptelefoon Jack

CM5359
€49,50 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Koptelefoon Jack

JACK is een hoogwaardige draadloze hoofdtelefoon met actieve geluidsonderdrukking van omgevingsgeluiden. Speeltijd is gemiddeld 10 uur en JACK is lichtgewicht 61 gr. Inclusief oplaadkabel en audiokabel om de hoofdtelefoon ook met kabel ...Meer informatie

Koptelefoon Jack als promotieartikel
Maak de Koptelefoon Jack persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Koptelefoon Jack” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:CM5359
  • Levertijd:7-10 dagen

Koptelefoon Jack

JACK is een hoogwaardige draadloze hoofdtelefoon met actieve geluidsonderdrukking van omgevingsgeluiden. Speeltijd is gemiddeld 10 uur en JACK is lichtgewicht 61 gr. Inclusief oplaadkabel en audiokabel om de hoofdtelefoon ook met kabel te kunnen aansluiten. Handing in het geval de batterijen op zijn!

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags