Koptelefoon Jack

  • 7-10 dagen
€49,50 Excl. btw
Koptelefoon Jack

JACK is een hoogwaardige draadloze hoofdtelefoon met actieve geluidsonderdrukking van omgevingsgeluiden. Speeltijd is gemiddeld 10 uur en JACK is lichtgewicht 61 gr. Inclusief oplaadkabel en audiokabel om de hoofdtelefoon ook met kabel...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: CM5359

Koptelefoon Jack

JACK is een hoogwaardige draadloze hoofdtelefoon met actieve geluidsonderdrukking van omgevingsgeluiden. Speeltijd is gemiddeld 10 uur en JACK is lichtgewicht 61 gr. Inclusief oplaadkabel en audiokabel om de hoofdtelefoon ook met kabel te kunnen aansluiten. Handing in het geval de batterijen op zijn!

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.