markeerstift like

markeerstift like

€1,11 Excl. btw
  • Levertijd:7 werkdagen
markeerstift like

Bedruk mogelijkheden
Maak het artikel persoonlijk door het artikel te bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Er zijn diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. Textiel laten borduren? Ook daar is promotie.nl helemaal ...Meer informatie

markeerstift like als promotieartikel
Maak de markeerstift like persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “markeerstift like” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7 werkdagen

markeerstift like

Bedruk mogelijkheden
Maak het artikel persoonlijk door het artikel te bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Er zijn diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. Textiel laten borduren? Ook daar is promotie.nl helemaal in thuis. Graag maken wij vrijblijvend een ontwerp voor u zodat u de mogelijk heden zelf kunt waarnemen.

Offerte aanvragen
Binnen 15 minuten een offerte op uw bureau? Wij geven u graag snel een overzicht van uw aanvraag. Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen via 026-3333522 of stuur een e-mail naar advies@promotie.nl. Daarnaast kunt u ons ook benaderen via de chat op onze website.
U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags