Micro Fleece Wintermuts

€1,57 Excl. btw
Micro fleece wintermuts

Micro Fleece Wintermuts als promotieartikel.
Maak de Micro Fleece Wintermuts persoonlijk door deze te laten bedrukken of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of mede...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: A86-1878-19-A19

Micro fleece wintermuts

Micro Fleece Wintermuts als promotieartikel.
Maak de Micro Fleece Wintermuts persoonlijk door deze te laten bedrukken of te voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Micro Fleece Wintermuts” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. En wat zit er nou beter dan een warme fleece wintermuts. De micro fleece wintermuts met 6 panelen, 200 gr/m2 anti-pilling fleece is in verschillenden kleuren te verkrijgen.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukkingen.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de micro fleece wintermuts zijn er diverse mogelijkheden zoals transferdruk en borduren. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook.
Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.