Mondkapje Premium

  • 7-10 dagen
€5,10 Excl. btw
PREMIUM MONDKAPJE MET JOUW EIGEN DESIGN!

Tweelaags, wasbaar op 60 graden, met neusklem, full color bedrukt met eigen design en/of logo!

De mondkapjes zijn tweelaags, bestaande uit 100% antibacterieel katoen en 100% polyester. De kapjes zijn voorzien...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

PREMIUM MONDKAPJE MET JOUW EIGEN DESIGN!

Tweelaags, wasbaar op 60 graden, met neusklem, full color bedrukt met eigen design en/of logo!

De mondkapjes zijn tweelaags, bestaande uit 100% antibacterieel katoen en 100% polyester. De kapjes zijn voorzien van een neusklip voor optimaal draagcomfort en zijn herbruikbaar omdat deze wasbaar zijn op 60 graden. Bovendien is het mogelijk om de mondkapjes volledig te personaliseren met eigen logo en ontwerp!

Onze mondkapjes onderscheiden zich op de markt op het gebied van draagcomfort, hoge kwaliteit materialen, tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Onze fabriek in Portugal voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, wat maakt dat wij een absoluut PREMIUM product kunnen garanderen! Minimale afname 100 stuks.

Mondkapjes zijn onlosmakelijk verbonden aan de hedendaagse maatschappij. Zo geldt in Nederland de mondkapjesplicht in het OV, het vliegtuig en op diverse drukke (stedelijke) gebieden. Zoals je weet zijn deze verplichtingen zeer mild, in vergelijking met die van onze mede-Europeanen. Toch is ook in Nederland een duidelijk trend waarneembaar. Namelijk dat het draagvlak voor het gebruik van mondkapjes steeds groter wordt. Enerzijds om een gevoel van veiligheid en bewustwording te creëren, wanneer wij ons bevinden in een drukke omgeving. Anderzijds voor de bescherming van onze eigen gezondheid en die van onze directe omgeving. Sinds de landelijke 'Intelligentie Lockdown' is de groei van deze trend duidelijk zichtbaar in zowel het straatbeeld als in diverse peilingen. Als werkgever kan jij een bijdrage leveren aan het gevoel van veiligheid en bewustzijn bij jouw collega's/medewerkers.

Offerte aanvragen


Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.