Naples voetbal balpen

10710205
€0,26 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Naples voetbal balpen. Balpen met het klik mechanisme in een voetbal vorm. Zwartschrijvend. ABS kunststof.

Bedruk mogelijkheden


Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij ...Meer informatie

Naples voetbal balpen als promotieartikel
Maak de Naples voetbal balpen persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Naples voetbal balpen” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:10710205
  • Levertijd:7-10 dagen

Naples voetbal balpen.

Balpen met het klik mechanisme in een voetbal vorm. Zwartschrijvend. ABS kunststof.

Bedruk mogelijkheden


Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen


Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags