Onderzetter met flesopener

Onderzetter met flesopener

€0,30 Excl. btw
Onderzetter met flesopener

HIPS onderzetter met flesopener, met antislip onderzijde. Afmeting 8,2 x 8,2 x 0,4 cm Drukafmeting 60 x 35 / 60 x 40 mm.
In de kleuren zwart en wit.
7769

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zul ...Meer informatie

Onderzetter met flesopener als promotieartikel
Maak de Onderzetter met flesopener persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Onderzetter met flesopener” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

Een flesopener bedrukken om uw bedrijf te promoten

Wanneer u een bedrijf heeft is het belangrijk dat uw zakenpartners en klanten regelmatig van uw bedrijf blijven horen. Een flesopener bedrukken is een goede manier om dit voor elkaar te krijgen. Flesopeners weggeven aan klanten en zakenpartners werkt zo goed omdat dit een voorwerp is dat ook echt een functie heeft. Flesopeners zullen dan ook veel minder snel kwijt raken of weggegooid worden dan visitekaartjes. Doordat een flesopener ook in het dagelijkse leven gebruikt zal worden zullen uw klanten uw bedrijfsnaam vaker langs zien komen.

Bij promotie.nl vinden we kwaliteit erg belangrijk. U krijgt daarom bij ons flesopeners die ook echt lang mee zullen gaan. Hierdoor zullen uw klanten ook maanden nadat u de flesopeners weggeeft uw bedrijfsnaam nog voorbij zien komen. Dit is erg handig voor als uw klanten in de toekomst nog een keer uw diensten of producten nodig zullen hebben. Zij zullen dan nog weten van het bestaan van uw bedrijf en zullen dus eerder naar u toegaan. Op deze manier blijft u de concurrentie voor.

Flesopener bedrukken zonder problemen

Een flesopener bedrukken is niet ingewikkeld wanneer u dit door ons laat doen. Wij vinden het bieden van duidelijkheid erg belangrijk. U kunt daarom een gratis offerte bij ons aanvragen. Binnen een kwartier zult u dan nog een offerte van ons ontvangen. Wij hebben flesopeners in verschillende vormen en kleuren. Zo kunt u bepalen welke flesopener het beste bij het logo van uw bedrijf past. Wij hebben erg scherpe prijzen bij promotie.nl, waardoor u dus een goede promotie heeft voor weinig geld. Laat u toch liever iets anders bedrukken voor de promotie van uw bedrijf? Wij hebben ontzettend veel voorwerpen die u kunt laten bedrukken voor een leuke promotie. Voor advies kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen