oplaadkabel 2 in 1

  • 7-10 dagen
€1,35 Excl. btw
oplaadkabel 2 in 1

Slot 2 in 1 oplaadkabel met sleutelhanger. Deze 2-in-1-oplaadkabel met USB-type A en 2-in-1 compatibele stekker voor zowel iOS- als Android-apparaten.Compact en licht genoeg om mee te nemen en je apparaten onderweg op te laden. iOS-a...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: 13494600

oplaadkabel 2 in 1

Slot 2 in 1 oplaadkabel met sleutelhanger. Deze 2-in-1-oplaadkabel met USB-type A en 2-in-1 compatibele stekker voor zowel iOS- als Android-apparaten.Compact en licht genoeg om mee te nemen en je apparaten onderweg op te laden. iOS-apparaten worden opgeladen met de kant zonder pinnen; Android-apparaten met de kant mét pinnen. ABS kunststof.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.