oplaadkabel Quatrro

  • 7-10 dagen
€3,25 Excl. btw
Oplaadkabel Quattro

QUATTRO is een handzame oplaadkabel welke kan worden gebruikt om stroom van de ene naar de andere telefoon te voeren. Input bron: USB Type-C of standaar USB. Output connectoren Micro USB, Lightning en USB Type C. Input/output 5V max...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: mb5125

Oplaadkabel Quattro

QUATTRO is een handzame oplaadkabel welke kan worden gebruikt om stroom van de ene naar de andere telefoon te voeren. Input bron: USB Type-C of standaar USB. Output connectoren Micro USB, Lightning en USB Type C. Input/output 5V max 2.1A.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.