organiser Lynch

  • 7-10 dagen
€71,75 Excl. btw
Organiser Bureau

Het is tijd om georganiseerd te werken met deze 6 functies in 1 bureau hub. Met de LYNQ kunt u draadloos laden en conference call gesprekken voeren. Tevens bevat de LYNQ een hoge kwaliteit draadloze speaker, een penhouder en 4 hoge sne...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Organiser Bureau

Het is tijd om georganiseerd te werken met deze 6 functies in 1 bureau hub. Met de LYNQ kunt u draadloos laden en conference call gesprekken voeren. Tevens bevat de LYNQ een hoge kwaliteit draadloze speaker, een penhouder en 4 hoge snelheid USB-poorten.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.