Over Ons:


Mouna de Jong rene

Promotie.nl is de specialist voor jou in promotieartikelen en relatiegeschenken. Ons bedrijf wordt geleid door het dynamische duo bestaande uit Mouna en Rene de Jong. Elk van ons heeft meer dan 25 jaar ervaring met het leveren en bedrukken van promotie- en relatiegeschenken. De kracht en roots van Mouna liggen vooral in de drukkerij zodat het bedrukken van uw logo bij haar in de juiste handen is. Door de ervaring en kennis kunnen wij samen uitstekend advies geven over de drukpositie en de te gebruikten inkten.

Wij hebben het doel om u volledig te ontzorgen, bij te staan en te adviseren om het juiste artikel te vinden voor een succesvolle actie. Het algemeen belang is vrij duidelijk; hoe beter de service en het idee voor een actie, hoe groter het succes van uw actie. U legt uw vraag neer en wij komen met de beste mogelijke optie.

Hoe leuk is het dat wij sinds een aantal jaren ook voorraadbeheer en verzendingen regelen voor diverse klanten. Gewoonweg alles uit handen nemen behoort dan ook zeker tot één van de vele mogelijkheden. Daarnaast hebben wij diverse webapplicaties die wij ter beschikking stellen aan onze klanten. Hierdoor heeft u gewoon direct een overzichtelijk inzicht in uw eigen voorraad. Vanuit onze prachtige locatie in Elst is er de mogelijkheid om pakketjes te maken te verzenden. Kort samengevat: Van opdracht tot levering is gewoon allemaal mogelijk van huis aan huis waarbij dit ook nog eens allemaal gebeurd in eigen huis.

Dankzij Mouna is de showroom continue up to date met de nieuwste collectie en artikelen waarbij er ook duidelijk naar de diverse trend wordt gekeken. Wij ontvangen u daarom ook hartelijk om uw geschenk of kerstpakket samen te stellen.

Ook niet onbelangrijk is dat wij worden ondersteund door een team van 2 tot 3 stagiaires van diverse opleidingen. Zij krijgen van ons de kans om ervaring op te doen in dit dynamische vak.

 

Neem contact met ons op