Paspoorthouder Heathered

1238100
€2,20 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Paspoortkaarthouder Heathered

Gemeleerde paspoorthouder. Bescherm uw paspoort met deze houder. Thermo PU.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de … zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en transferdruk. In overleg plaatsen wij u ...Meer informatie

Paspoorthouder Heathered als promotieartikel
Maak de Paspoorthouder Heathered persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Paspoorthouder Heathered” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Artikelnummer:1238100
  • Levertijd:7-10 dagen

Paspoortkaarthouder Heathered

Gemeleerde paspoorthouder. Bescherm uw paspoort met deze houder. Thermo PU.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de paspoorthouder zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.


Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

 

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags