Craft Progress Goalkeeper Jersey

Merk: Craft
  • 7-10 dagen
€56,25 Excl. btw
Progress Goalkeeper Jersey

Lange keepersjersey in technisch stretchweefsel met uitstekende vochtafvoer en lichaamstemperatuurregulerende eigenschappen voor maximale prestaties. Comfortabele pasvorm en optimale mobiliteit dankzij uitstekende elasticitei...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: 1906983

Progress Goalkeeper Jersey

Lange keepersjersey in technisch stretchweefsel met uitstekende vochtafvoer en lichaamstemperatuur regulerende eigenschappen voor maximale prestaties. Comfortabele pasvorm en optimale mobiliteit dankzij uitstekende elasticiteit en speciale ergonomie. Zonder elleboogvulling.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de keepershirt zijn er diverse mogelijkheden zoals tampondruk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.


Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.