PVC drupmat

PRIJS OP AANVRAAG
  • Levertijd:2 - 3 weken
PVC drupmat

Zeer gemakkelijk te wassen en vaatwasser vriendelijk. De gevormde kuiltjes houden glazen en flessen weg terwijl ze druppels bevatten. Een essentieel onderdeel van elke bar. Helpt bar tops vrij te houden van gemorste hoeveelheden. Minimale ...Meer informatie

PVC drupmat als promotieartikel
Maak de PVC drupmat persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “PVC drupmat” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:2 - 3 weken

PVC drupmat

Zeer gemakkelijk te wassen en vaatwasser vriendelijk. De gevormde kuiltjes houden glazen en flessen weg terwijl ze druppels bevatten. Een essentieel onderdeel van elke bar. Helpt bar tops vrij te houden van gemorste hoeveelheden. Minimale afname 250 stuks.
diverse afmetingen mogelijk.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags