Goedkope aanstekers

Bedrukte aanstekers als giveaway of geschenk

Een bedrukte aansteker met logo is één van de meest populaire bedrukbare premiums! Een aansteker als relatiegeschenk wordt bijna overal weggegeven. Voor iedere gelegenheid hebben wij passende promotie aanstekers. Denk bijvoorbeeld aan aanstekers met opdruk voor het uitdelen op beurzen, festivals, in cafés of het toevoegen van barbecue aanstekers aan een zomerpakket. Een aansteker misstaat ook zeker niet in het jaarlijkse kerstpakket, zodat klanten en zakenrelaties de kerstkaarsjes kunnen aansteken met een aansteker met uw bedrijfslogo. De manier waarop u uw promotie aanstekers schenkt, ligt aan de identiteit van uw organisatie en de relatie die u met uw klanten heeft. Dat aanstekers bedrukken voor langdurige exposure zorgt, spreekt voor zich.

Aanstekers met logo op festivals en evenementen

Aanstekers met uw logo erop zijn uitermate geschikt voor festivals en andere gezellige evenementen. Door de aanstekers met opdruk te verspreiden op dergelijke feestjes bereikt u een bepaald publiek en als delen van uw doelgroep zich hiertussen bevindt, is dit zeker een goede optie. Voor bedrijven en organisaties gericht op studenten zijn de bedrukte aanstekers goed om uit te delen tijdens opendagen of binnen studieverenigingen. Een echte knaller is dan de aansteker met flesopener, waarmee uw logo extra de aandacht trekt. Deze aansteker is niet alleen zichtbaar wanneer de vlam nodig is, maar wordt ook nog eens tevoorschijn gehaald wanneer er een biertje geopend wordt.

Groot bereik door middel van aanstekers met opdruk

De aanstekers kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam, logo of leuke tekst. Een aansteker inclusief opdruk wordt absoluut gewaardeerd door uw relaties en partners. Bovendien zorgen bedrukte aanstekers voor promotie en hebben ze een zeer groot bereik. Aanstekers worden vaak uitgeleend onder rokers en zelfs door een ander persoon weer meegenomen. Met behulp van aanstekers bedrukt met uw bedrijfslogo vergoot u dus snel en gemakkelijk uw merkbekendheid; aanstekers worden van hand tot hand doorgegeven. Tip: een aansteker wordt vluchtig bekeken, zorg dus voor een opvallende en pakkende boodschap die direct de aandacht trekt. U kunt aanstekers ook goed gebruiken om hashtags te introduceren of te promoten. Mensen zullen automatisch opzoek gaan naar de hashtag.

Bic aanstekers laten bedrukken

Eén van de bekendste en meest gebruikte merken onder de aanstekers is de bedrukbare Bic aansteker. Deze hebben we zowel in mini als maxi formaat. Daarnaast is het bij een Bic aansteker mogelijk om te kiezen voor een ‘Digital Wrap’. Dit houdt in dat u rondom de gehele aansteker een digitale fullcolour bedrukking kan laten bedrukken. Denk dan aan het toevoegen van een gehele afbeelding zoals uw kantoorpand, bedrijfswagens of andere zaken die zijn verbonden aan uw bedrijf.

Bedrukte luciferdoosjes

Naast de vele promotie aanstekers, kunt u bij ons ook terecht voor het bestellen en bedrukken van luciferdoosjes. Dit is een praktisch relatiegeschenk waarvan ieder huishouden wel gebruik maakt. Voornamelijk voor het aansteken van kaarsen en/of een gaspit. Net als de aansteker zijn ook de luciferdoosjes te bedrukken naar eigen wens. Van simpel tot persoonlijk. Uiteraard geldt dat hoe persoonlijker het luciferdoosje wordt bedrukt, hoe positiever de invloed is op uw zakenrelaties. Bovendien worden lucifers tegenwoordig weer steeds populairder en zorgen hierdoor voor een groot bereik!