Anti-stress in diverse vormen

Relatiegeschenk stressbal bedrukken met logo

Iedere dag staat onze agenda helemaal vol; naar school, naar werk, boodschappen doen, sporten en ga zo maar door. Daarboven komen nog de talloze deadlines waar wij dagelijks mee te maken hebben. De stress stijgt hierdoor enorm. Help jouw relaties stress te verminderen door ze bedrukte stressballen te schenken. In de relatiegeschenken stressbal kunnen ze al hun agressie kwijt. Het zorgt voor ontspanning in stressvolle situaties. Laat de stressballen bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of een andere leuke tekst en profiteer van een groot bereik door jouw logo op de stressbal te plaatsen.

Stressballen met opdruk als therapeutisch relatiegeschenk

De te bedrukken stressballen in het assortiment bieden niet alleen uitkomst op overdrukke dagen. Mentale druk kan opgelost worden door middel van stressballen met opdruk, maar zeker lichamelijke stress kan ook verminderd worden. Zo kunnen bedrukte stressballen pijnklachten in de handen, pols en armen verlichten. Zeker als jouw doelgroep veel achter de computer zit is een muisarm zo opgelopen. Laat daarom stressballen bedrukken om jouw relaties te laten zien dat je ze kent en dat je het beste voor ze wilt. Daarnaast kunnen stressballen met logo ook de spieren in de hand versterken. Voor jouw relatie kan een stressbal met opdruk zelfs helpen om RSI en CANS gerelateerde klachten te verminderen.

Geef collega’s en medewerkers een stressbal met logo cadeau

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor collega’s en personeel? Door stressballen te bedrukken en intern weg te geven versterk je de binding binnen het bedrijf. Dit resulteert niet alleen in blije werknemers maar ook in harde werkers. Als dat geen win-win situatie is! Laat daarom stressfiguren bedrukken met logo van je business of een passende boodschap. Heeft jouw bedrijf een duidelijke visie of missie? Ook deze kun je op stressballen laten bedrukken. Hetzelfde geldt voor behaalde mijlpalen of jubilea. Door stressfiguren in huiskleuren te bedrukken geef je een klein aandenken mee en vergroot je tegelijkertijd brand awareness buiten de bedrijfsmuren. Past de stressfiguur met logo niet helemaal bij jouw bedrijf? Er zijn talloze andere leuke weggevertjes met bedrukking waar je collega’s blij mee maakt.

Grote oplagen bedrukte stressballen voor op de beurs

Beursgangers lopen waarschijnlijk al met bedrukte keycords en sleutelhangers met opdruk rond. Verras bezoekers met iets nieuws: een bedrukte stressbal. De stressfiguur met opdruk kun je onder het publiek verloten, standaard met een brochure meegeven maar er zijn nog spectaculairdere manieren om de reclame stressballen te verdelen. Wat dacht je van een anti-stressballenbak? Afhankelijk van de dienst of producten die je aanbiedt en de branche kun je vast en zeker iets leuks verzinnen voor de bedrukte stressballen. Het doel? Branding, marketing en lead generatie. Voor prospecten en bestaande klanten kun je ook een bak met bedrukte anti-stressballen bij de receptie in het bedrijfspand neerzetten.

Antistressfiguren bedrukken voor alle branches

Promotie.nl heeft allerlei soorten te bedrukken antistressballen in het assortiment. De traditionele ronde antistressbal met logo is zó 2018! Ga voor een bouwhelm antistressfiguur met bedrukking voor de bouwbranche of voor een wereldbol antistressbal met bedrijfslogo als je business in de toerismebranche zit. Zelfs voor de sporters onder ons is er een gepaste stressbal met bedrukking in de vorm van een voetbal. Verkoop je kinderspeelgoed? Zelfs dan kun jij jouw onderneming door middel van stressballen te bedrukken promoten. Deel de bedrukte stressvoetballen uit op de sportclub of ga voor een grappige stressbal met opdruk in de vorm van een busje. Door stressfiguren met tekst slim in te zetten kun je in principe iedere gewenste doelgroep bereiken.

Combineer een stressbal met andere relatiegeschenken

Het alleen geven van een promotie stressbal kan wat karig zijn. Denk er daarom eens over na om de stressbal te combineren met wat andere bijzondere bedrukte relatiegeschenken. Zo kun je een compleet geefpakket creëren met een aantal andere leuke goodies. Bijvoorbeeld een pakket vol met antistressproducten of een pakket met diverse kantoorartikelen voor op kantoor. Zo’n combinatiepakket oogt als een luxe relatiegeschenk; iets dat zeer gewaardeerd wordt door de ontvanger. Zo laat je de ontvanger speciaal voelen; dat komt ten goede van de verstandshouding en heeft een positief effect op de toekomstige zakenband.