Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Bidons bedrukken

Een breed bereik met bedrukte bidons

Omdat een bidon voor verfrissing zorgt bij (outdoor) sportactiviteiten, is het een functioneel geschenk waar u menig relatie blij mee kunt maken. Daarnaast kunt u uw doelgroep gemakkelijk uitkiezen en targeten. Onderzoek welke sportevenementen relevant zijn voor uw bedrijf en laat bidons bedrukken met een speciale en relevante boodschap. Op deze manier maakt u effectief gebruik van bedrukte bidons als promotiemiddel. Laat uw bidon met naam of logo bedrukken in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Het is niet nodig om een enorme oplage te bestellen, bidons bedrukken is namelijk al mogelijk vanaf 30 stuks. Bij Promotie.nl krijgt u de bidons bedrukt en altijd geheel naar wens! 

Bidon bedrukken met logo of tekst voor een groot bereik

Omdat de bedrukte bidons makkelijk overal mee naar toe genomen kunnen worden, kunt u profiteren van een extra groot bereik. Door de bidon met uw logo of bedrijfsnaam te bedrukken, zorgt u ervoor dat u beter wordt herinnerd door uw doelgroep en dat uw naamsbekendheid wordt vergroot. Bovendien hebben de relatiegeschenken bidons met originele tekst een groot bewaarpercentage. Hierdoor profiteert u niet alleen van een groot maar ook nog eens van een langdurig bereik. Bidons bedrukken maakt het niet alleen mogelijk om volwassenen te bereiken. Met speciale kids-bidons kunt u namelijk eenvoudig kinderen bereiken. Deel deze opvouwbare bidons met print uit op scholen en bereik zowel kind als ouder.

Bidon met opdruk voor op reis

Tegenwoordig is een groot deel van Nederland onderweg. Mensen zijn aan het forensen, op zakenreis of op vakantie. Het overgrote deel van deze mensen weet hoe belangrijk het is om genoeg water te drinken en zullen dan ook hun best doen om genoeg water tot zich te nemen. Hier kunt u slim op inspelen door drinkbidons met opdruk in te zetten als relatiegeschenk of promotiecadeau. Deze handige drinkflessen passen vaak goed in de tas. Wij bieden ook bedrukte opvouwbare bidons aan, ideaal voor de drukke Nederlander die altijd aan het reizen is. Deze bedrukbare bidon vouwt uw relatie gemakkelijk op waardoor deze perfect in iedere tas of zelfs jaszak past.

Gepersonaliseerde bidon met naam of foto: onmisbaar in de sportschool

De bedrukte bidons zijn bijna niet weg te denken in de sportschool. Loop één rondje door de sportschool en u zult iedere sporter zien met een bidon met opdruk. Ook buiten de sportschool zijn deze sportievelingen te zien met hun gepersonaliseerde drinkbussen. Het bidon relatiegeschenk heeft een opvallende uitstraling en is voorzien van een praktische sportdop. Tevens kunt u bij ons bidons bedrukken die zich perfect lenen voor proteïne shakes. Deze sport shakers kunnen gemotiveerde sporters vullen met drankjes om sneller spiermassa te ontwikkelen. U kunt de drinkbus bedrukken met het logo van de sportschool, maar u kunt ook bidon met naam personaliseren. Hierdoor heeft u altijd een uniek geschenk in handen voor iedere relatie.

Bidon met foto of naam bedrukken voor jong en oud

Naast het feit dat de bidons met bedrukking het zeer goed doen in de sportschool, zijn deze ook uitermate geschikt om weg te geven op scholen of tijdens beurzen en open dagen. De gepersonaliseerde drinkfles is een geschenk dat door iedere doelgroep gebruikt kan worden. Hierdoor zijn de drinkflessen multi-inzetbaar. Laat bijvoorbeeld een bidon personaliseren en schenk deze aan leerlingen tijdens een sportdag. De leerlingen en hun ouders zullen zeker verrast zijn door de bidon met naam. Voor een beurs of open dag kunt u juist weer een bidon drukken met uw logo, zodat deze overal terug komt. De mogelijkheden voor het laten bedrukken van bidons zijn eindeloos. Promotie.nl biedt dan ook een ruim assortiment drinkwaar met bedrukking aan, zodat u voor iedere gelegenheid een passend relatiegeschenk of promotiemiddel heeft.