Bluetooth audio oordopjes

Bedrukte oordopjes zijn populaire relatiegeschenken

Het is moeilijk te ontkennen: oortjes zijn populair. Mensen houden van muziek en hiervoor zijn oordopjes met opdruk ideaal. Daarnaast is tegenwoordig handsfree bellen niet alleen in de auto maar ook op de fiets verplicht en dus zullen mensen ook in het verkeer gebruik maken van oordopjes met logo van uw bedrijf. De te bedrukken oordopjes komen met handige hoesjes, kokers of een koord waarmee de bedrukte oordopjes om de hals gehangen kunnen worden. Bij Promotie.nl relatiegeschenken kunt u oordopjes bedrukken in verschillende kleuren. Tevens heeft u keuze uit verschillende modellen bedrukbare oordopjes.

Verschillende soorten oordopjes bedrukken

De meest verkochte oordopjes met opdruk zijn toch wel de in-ear oortjes. Deze bedrukte oortjes hebben een siliconen opzetstukje, ook wel sleeve genoemd, die in de gehoorgang geplaatst wordt. Hierdoor wordt het oor bijna helemaal afgesloten voor de buitenwereld en kan de klant of relatie aan wie u bedrukte oordopjes geeft heerlijk van muziek genieten of een interessante podcast beluisteren. In-ear oordopjes bedrukken en als relatiegeschenk of giveaway weggeven houdt in dat u klanten en relaties blij maakt met comfortabele oordopjes. Naast standaard in-ear oordopjes biedt Promotie.nl ook sport oordopjes met bedrijfslogo, oortjes met koord of oplader en bedrukte oordopjes met telefoonhouder. Is uw doelgroep net iets technischer aangelegd? Laat dan een van onze telefoon en tablet accessoires bedrukken om weg te geven als relatiegeschenk.

Muzikale marketing met oordopjes met logo

Oordopjes met bedrijfslogo zijn één van de vele te bedrukken multimedia gadgets uit de collectie. De bedrukbare oordopjes uit het assortiment worden geleverd in etuitjes, kokers of cassettes. Deze hoesjes hebben een redelijk groot drukoppervlak waar u naast uw logo en een pakkende tekst ook een afbeelding op kunt zetten. Hierdoor kunt u oordopjes bedrukken voor verschillende marketingdoeleinden. Stel de doelgroep vast en bedenk waar deze zich bevindt om erachter te komen waar en wanneer de oortjes met bedrukking het best uitgedeeld kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan oordopjes bedrukken en weggeven op festivals, evenementen voor scholieren of op beurzen. Omdat de oordopjes in een compacte verpakking geleverd worden, kunt u de oordopjes met logo ook eenvoudig met correspondentie meesturen om uw zakenrelaties te verrassen.

Goedkope oordopjes met opdruk kopen? Bestel online!

De bedrukte oordopjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren opzetstukjes, snoertjes en cases. Sommige oordopjes met bedrijfslogo kunt u in fullcolour laten bedrukken en voor andere oortjes heeft u de keuze uit een aantal printkleuren. Een veel gebruikte manier voor het bedrukken van de oordopjes is de tampondruk. Hierbij wordt er een soort van stempel gemaakt en worden inkepingen gevuld met inkt. Wij sturen u eerst een digitale proefdruk toe en pas na goedkeuring beginnen we met het drukproces.