USB Hubs

Een Computer Relatiegeschenk bedrukt met uw logo?

Als u opzoek bent naar een origineel geschenk wat dagelijks gebruikt kan worden door uw relaties, dan is een multimediageschenk precies wat u zoekt. Iedere relatie, iedere doelgroep en iedere klant maakt gebruik van een computer, tablet of smartphone. Daarom zouden zij een geschenk als deze zeker waarderen. Uiteraard kunnen wij de relatiegeschenken bedrukken met uw naam, logo en/of andere originele tekst. Bovendien worden deze smartgadgets en multimedia relatiegeschenken dagelijks gebruikt waardoor uw naamsbekendheid wordt vergroot en uw geniet van tastbaar meet bereik.

 

Veelzijdige keuze aan usb sticks, muismatten en smartgadgets

Het assortiment computerartikelen is zeer divers. Naast de praktische artikelen zoals muismatten, computermuizen en een computer hub bieden wij u ook leuke computergadgets zoals een flexibele LED lamp usb, een mini speaker en een usb ventilator.  In het assortiment vindt u ook talloze smart artikelen, zoals stylus pennen, tablet covers, opladers, powerbanks en nog veel meer. In het veelzijdige assortiment vindt u altijd een artikel dat bij u en uw relaties past. Ook als u goedkope gadgets wilt laten bedrukken bent u hier aan het juiste adres!

 

Bestel al uw multimediale geschenken direct en eenvoudig online

Verras uw relaties met een multimediaal geschenk. Al uw computer- en smart artikelen kunt u direct online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u ons precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en uiteraard opdruk is. Breng ook eens een bezoek aan onze showroom en kom alle smartgadgets zelf bekijken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies en een offerte op maat. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een drukproef of sample van het gewenste artikel aan te vragen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.