Bluetooth hoofdtelefoons

Gepersonaliseerde oordopjes en koptelefoons

Of uw relaties nu houden van keiharde muziek of liever alleen naar hun eigen muziek luisteren, hier vindt u allerlei leuke relatiegeschenken om weg te geven aan muziekliefhebbers. De reclame oordopjes zijn leuke weggevertjes om weg te geven tijdens evenementen en open dagen. U kunt de oordopjes bedrukken met een leuke tekst, maar u kunt uw relaties ook verrassen met oordopjes met logo. Uw relaties, jong en oud, zullen dit originele geschenk zeker waarderen en uw naam zal overal gezien worden. Bovendien zijn de reclame oordopjes en bedrukbare speakers zeer geschikt voor de multimediawereld waarbij iedereen zijn persoonlijke stempel drukt op de maatschappij.

Verras uw relaties met een koptelefoon met logo

Naast de oordopjes die u kunt geven als relatiegeschenk, hebben wij ook diverse koptelefoons in het assortiment. De reclame koptelefoon is net wat groter en maakt een statement. U kunt de koptelefoon met naam bedrukken voor een groot bereik of laat de koptelefoon met logo bedrukken, zodat uw huisstijl duidelijk terugkomt. Geniet u liever samen van muziek. Dan bieden wij u reclame speakers in alle stijlen. De draagbare speaker kunnen overal mee naar toe genomen worden. Combineer de speaker met een bedrukbare powerbank of bedrukte solar charger, zodat u nooit zonder lege batterij komt te zitten.

Verschillende soorten oordopjes en koptelefoons

Dat u uw relaties altijd en overal naar hun favoriete muziek wilt laten luisteren staat vast. Zeker wanneer u het ruime assortiment van oordopjes koptelefoons aanschouwd. Alle producten op de categoriepagina kunnen worden voorzien van bedrukking en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Ook wanneer het gaat om het aantal drukkleuren bent u bij ons aan het juiste adres. Met vijf drukkleuren kunnen zelfs de meest veelzijdige bedrijfslogo’s bedrukt worden op onze producten. Wanneer uw relaties de bedrukte koptelefoons in gebruik nemen worden zij een wandelende ambassadeur van uw bedrijf doordat uw logo op de koptelefoon pronkt. Beeld u zich eens in hoe enorm het bereik van uw branding wordt wanneer eenieder rondloopt met uw bedrijfslogo op een zeer opvallende positie.

Uw relatiegeschenk bestelt u eenvoudig online

Een gepersonaliseerde koptelefoon is een praktisch geschenk voor iedere relatie. Of u nu kiest voor een opvouwbaar tasjes, een pen of een sleutelhanger, alle geschenken zijn direct online te bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u ons precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. U ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas na uw goedkeuring zullen wij de oordopjes en koptelefoons bedrukken. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.