Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Kabels en toebehoren

Met oplaadkabels bereikt u een grote doelgroep

Wanneer u een grote doelgroep wilt bereiken, kiest u het beste voor een artikel dat iedereen aanspreekt. Een oplaadkabel is daar één van. Iedereen heeft er wel één, maar iedereen zou er ook graag nog één in bezit willen hebben. De meeste mensen gebruiken hun oplaadkabel thuis, voor het opladen van hun smartphone. Tegenwoordig is het ook steeds vaker mogelijk om de telefoons in de auto, in cafés of zelfs op straat op te laden. Hiervoor heeft men maar één ding nodig en dat is een eigen oplaadkabel. Hierdoor is dit praktische geschenk zeer geschikt als promotiemiddel voor marketingacties, evenementen of brandingcampagnes.

 

Voor ieder moment een passende oplaadkabel

In het assortiment zijn er diverse oplaadkabels beschikbaar. Zo vindt u voor iedere doelgroep en ieder moment een passende gadget. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een multifunctionele gadget, zoals de oplaadkabel dat tevens gebruikt kan worden als keycord. De bedrukte keycord is al jaren één van de populairste weggevers op beurzen. Wanneer u deze gadget in combinatie met een oplaadkabel laat bedrukken als relatiegeschenk heeft u een uniek item in handen waarbij een succesvolle klassieker gecombineerd wordt met technologie.

 

In het assortiment vindt u ook diverse draadloze opladers. Door uw smartphone op deze gadget te leggen wordt de batterij opgeladen. Hierdoor heeft u dus geen gedoe meer met allerlei kabels, maar is het slechts een kwestie van eenvoud.

 

Laat uw oplaadkabel bedrukken met logo en/of tekst

De oplaadkabels zijn perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Maar u profiteert pas echt van een groot bereik, wanneer de ontvanger weet dat het geliefde geschenk bij u vandaag komt. Dit kunt u laten weten door de oplaadkabel te laten bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam. U kunt zelf kiezen in welke kleur en lettertype u de oplaadkabels wilt laten bedrukken. Hierdoor kunt u deze compleet laten aansluiten bij uw huisstijl. Uiteraard is het ook mogelijk om de oplaadkabel met tekst te laten bedrukken. Erg leuk als bijvoorbeeld een doelgroep persoonlijk wilt aanspreken of extra aandacht wilt vergaren voor een speciale actie.

 

Uw oplaadkabel met bedrukking bestelt u eenvoudig online

Via de webshop kunt u geheel eenvoudig en op uw eigen gemakt u bedrukte oplaadkabels bestellen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u enkele stappen volgen om aan te geven hoe u het geschenk wilt laten bedrukken. Het is ook mogelijk om deze na het plaatsen van uw bestelling telefonisch met ons door te nemen. Wanneer wij uw wensen hebben ontvangen, zal onze studio een digitale drukproef maken. Hierop kunt u precies zien hoe uw oplaadkabels eruit komen te zien wanneer deze bedrukt worden. Als u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Uw bedrukte oplaadkabels heeft u dan binnen actie werkdagen in huis